Uutiset

Junnugolfiin kerätyillä varoilla on hankittu kaksi juniorigolf harjoitus pakettia ne menevät Ikosen ja Ruotasen ala-asteille. 

Jäsenkortit muuttuu 2017 sähköiseksi ebirdie nimiseksi, asiasta lisää seuraavassa golf lehdessä, ja siitä tiedotetaan maaliskuussa lisää. 

OSAKASKORTTI 2017. Kortti annetaan omistajille joiden vastike on maksettu .Kortilla pääsee pelaamaan yhden kerran/kesä puoleen greenfee hintaan. Korttiin ei tule näkyvää nimeä, vaan se luetaan sähköisesti kentillä ja kyseinen etu poistetaan samalla. Osakaskortilla ei voi osallistua kilpailuihin. KENTÄT 2017: Nivalan Seudun Golf, Kalajokilaakson Golf, Vaasan Golf, Kuortane Golf, Botnia Golf, Ähtärin Golf, Vöyri Golf, Kokkola Golf, Ruuhikoski Golf, Härmä Golf, Golf Virrat, Remson Golf, JärviSeudun Golf, Raahentienoon Golf, Kajaani Golf, Katinkulta Golf, Virpiniemi Golf, Kemi Golf, Kuusamo Golf, Oulun Golf, Pirilö Golf, Santa Claus Golf.

OSAKKAALLE, joka hankkii uuden omistajan 2017 saa 25% alennuksen / uusi omistaja, vuoden 2018 yhtiövastikehinnasta. Huom! Uuden omistajan yhtiövastike on oltava maksettu eräpäivään mennessä.

KAMERAVALVONTA: Klubille on hankittu kamerat sisälle ja ulos. Kamerat kuvaa jatkuvasti ja jos jotain ongelmia sattuisi niin kuvat tarkistetaan. Kuvia ei jaeta esim. nettiin ja ne poistetaan automaattisesti.

VAKUUTUKSET: Golf vakuutusta on laajennettu koskemaan myös niitä, joilla ei ole greencard korttia, mutta harjoitukset kipinäkierrokset on oltava kirjattuna pelipöytäkirjaan, että vakuutus korvaa sattuneen vahingon. KIPINÄKIERROS on sallittu vain vasta golfin aloittaville ei muille, kokeneen pelaajan seurassa.

 

Ajankohtaista


 

 

 

 

 

 

Lake Golf